Saknar sommarsolen

grimas på altan

Ujujuj vad veckorna går snabbt, hörni!

Har inte haft så mycket tid över i helgen – men, jag har iallafall hunnit redigera lite av sommarens bilder! Lägger upp ett fåtal här, från en ljuv kväll på en altan i Örebro (vad ÄR det med Hampus och Sandras förmåga att flytta till olika hem med fantastiskt ljus? Trodde inget kunde slå baksidan i Höganäs, men detta är inte far off…)

porträtt på min syster

Dessa är nog första riktiga batchen från min nya kamera också. Jag var inte missnöjd med min gamla trotjänare – hon kommer fortfarande att hänga med som back up lösning, in fact – men då det kommer förfrågningar på att fotografera bröllop nu så var det hög tid att investera i ett kamerahus som har grym prestanda i lågt ljus samt vad viktigare är; en kamera som kan skriva till 2 st minneskort samtidigt (man kan inte vara för noga med att backa upp sådana ovärderliga bilder!).

Jag gillar kameran mycket – i synnerhet är den lättare, och det är något next level med skärpan också. Färgerna är också finare rätt ut än på den gamla – men det är ju något mindre relevant då jag ändå lägger ned en oerhörd tid på att redigera dem 🙂

skoj på altan
spelar fotbollsspel

Vi hade rätt skoj på den där altanen, i den där sommarsolen. Just nu känns det rätt tungt att det blir mörkare – men, låt oss tänka på och hålla fast vid det härliga med hösten också;

  • Rödvin är godare, och mysigare
  • Levande ljus
  • Höstlöv och fina färger i naturen
  • Det är snart (?) julafton!
  • Man kan köpa (eller plocka, om man bor längre norrut än vi) massa svamp
  • Ivan fyller år
  • Lech fyller år

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *