Höstig familjefotografering utanför Malmö

barnporträtt fotografering i torup malmö

Jag försöker fortsatt hinna med den här bloggen och bilderna (underlättar ju inte direkt att iMacen verkar ha tackat för sig nu – grrrrrr – men det är en annan historia!) – och dessa höstbilder på en fantastiskt fin familj en solig lördag utanför Malmö ville jag verkligen prioritera!

Angelica och André ville gärna få några porträtt på sin dotter Amelia lagom till 1-års-dagen (grattis i efterskott, Amelia!) – och några bilder på hela familjen var vi ju såklart tvungna att knipa med samtidigt.

Amelia var först inte helt övertygad om att den främmande fotografen var någon som var välkommen på familjepromenaden i skogen;

barnporträtt i barnvagn i torup malmö

Så därför tog vi en uppvärmande promenad innan vi började fota – snart blev det lite roligare att vara med på kort (speciellt när man fick flyga med pappa :)) ;

rolig familjefotografering i torup malmö
rolig familjefotografering i torup malmö
mysig familjefotografering i torup malmö

Amelia var verkligen en fotografs dröm – med sitt röda hår och otroliga ögon. (En vanlig grej som många fotografer gör när de är nya är att överredigera ögonen i Photoshop – så kallade “alien eyes” – det tycker jag inte är fint och jag tror inte att man gillar den redigeringen på sina familjebilder efter ett tag. Detta har jag dock inte gjort här, Amelias ögon är helt enkelt såhär vackert blå och blanka :)).

mysig familjefotografering i torup malmö
rolig familjefotografering i torup malmö

Hon var dessutom så duktig och glad – och tyckte det var kul att titta på löven i skogen 🙂

barnporträtt fotografering i torup malmö
barnporträtt fotografering i torup malmö

Angelica och jag mailade lite om klädval innan fotograferingen – jag jobbar på en guide för det till er kunder innan er fotografering, men jag behöver fota lite mer till portfolion först innan den kan bli klar – och vad kan jag säga förutom att den här familjen nailade det! Perfekta färgkombinationer, och mysiga stickade tröjor som passade så fint till miljön vi var i.

familjeporträtt fotografering i torup malmö

Under veckan satt jag nervöst och spanade på väderprognosen, vi har ju haft en rejäl blandning i väderleken den här hösten. Det visade sig att vi inte kunde ha timat det bättre – för just den 1,5 timmen vi var ute så sken solen, och när jag sen landade hemma så började molnen hopa sig! (I princip KAN man ju ta fina porträtt även i mulet väder – men det är klart att solen sätter lite extra guldkant på bilderna:)). Vi kunde till och med som avslutning ta några bilder i motljus, min favorit! :

familjefotografering i torup malmö

Angelica och André – tusen tack för förtroendet att få fotografera er fina familj! Ni var fantastiska, och det märktes verkligen hur mycket ni älskar varandra och er fina dotter <3.

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *