PRISLISTA

Jag portfoliobygger just nu både familjefotografering och bröllopsfotografering i området kring Malmö och Skåne för att kunna visa ett större urval av bilder. I gengäld mot att jag får använda era bilder på exempelvis hemsidan så kan ni därför boka mig till nedan reducerade priser!

PRIS: 1300 KR

Här ingår ca 1,5 timmes fotografering i Malmö och Skåne - samt ca 10 st av de bästa bilderna levererade till er i ett webgalleri i format jpeg.
Om ni vill så är vi utomhus på en plats som passar era önskemål - men det går även bra att jag till exempel kommer till ert hem för att ta lifestyleporträtt på er vardag.

LIFESTYLE & familj

PRIS: 5200 KR

Här ingår 6 timmars fotografering i Malmö och Skåne -men låt mig veta om ni vill boka mig på en plats längre bort så kan det också ordnas för ett pristillägg. Jag är med er under er önskade tid och dokumenterar förberedelser, vigsel, middag och fest enligt önskemål. Ni får ett minimum av 200 bilder levererade i ett  webgalleri i format jpeg.

BRÖLLOP

Jag är även intresserad av att fotografera andra saker till min portfolio - så som förlovning, parfotografering, gravidfotografering och husdjur. Hör av er till mig så hittar vi ett passande upplägg!

ÖVRIGT