Jag är en dokumentär fotograf, jag tar inte så många poserade porträtt utan vill hellre fånga det verkliga samspelet mellan människor, samt de tysta ögonblicken då jag verkligen ser själen på personen jag fotograferar. 

För att få fram det jag söker så anpassar jag mig till situationen; ibland håller jag mig i bakgrunden och smyger längs väggarna, ibland instruerar jag för att personen ska kunna slappna av och bli till sin fördel, och ibland gör jag pruttljud eller leker titt-ut med barnen för att få fram äkta skratt :).

Bilder som ger mig det där fladdret i magen innehåller ofta något av detta; känslomässiga band, good times och gapskratt från magen, tyst eftertänksamhet, dramatiska vindar och fart - och/eller magiskt ljus.

Kika gärna på min portfolio för exempel på hur jag fotograferar.
Maggiela? Ja, det är inte lätt när man ska välja företagsnamn - speciellt inte när man står i begrepp att gifta sig och man inte vet vad man kommer att heta i framtiden! :) Magdalena Lager heter jag alltså, och jag har kallats bl.a. Maggie i en massa år, och haft Maggiela som användarnamn då och då. Tänker att det kommer att funka oavsett eventuellt namnbyte i framtiden :)

Bor:
I Malmö med Lech (kärleken i mitt liv), Ivan (superbonusen) och våra fyra brittiska korthår (Yoda, Cava, Timon och Nala - fyra björnar från Lintassens Brittiskt korthår).

Lyssnar på
: I princip allt ifrån Bob Dylan till Yola - gillar det mesta som har en melodi (Lech passar på att sätta på black metalen när jag inte är hemma :)). Har en förkärlek för country av den äldre sorten - vemodet och friheten i den är svår att slå, speciellt i kombination med en ensam bilfärd på en regnig motorväg... utöver musik konsumerar jag mängder med poddar om allt från true crime till hästar och böcker.

Äter:
Det mesta, mycket och gärna! Jag älskar att laga mat, läser hur många amerikanska matbloggar som helst, och är alltid på jakt efter nya ingredienser att testa. Jag är så glad över  tillgängligheten av mat från olika kulturer i Malmö!

Gillar: Svart kaffe, katter, mysbyxor, skogen, lyckliga slut, Italien (språket, maten, naturen, allt!), böcker och ostbågar.

MER OM MIG

JAG SOM FOTOGRAF