Sommaräventyr och vaccin

små pojkar som håller handen på äventyr i skånes djurpark

Time flies when you’re having fun (och även när det är semestertider och du har ungefär 50 saker att göra any given day och du är ensam ansvarig för din verksamhet kvar på bygget :)). Än är det ganska långt kvar till semester för oss, så i detta inlägget kommer det bilder från våra tidigare somrar.

pojke på brygga som ska hoppa i sjön

Idag är vi lediga – men klockan ringde tidigt ändå, för det var dags för mig att ta min första spruta vaccin! Känns skönt att ha det gjort. Jag verkar inte ha några biverkningar än så länge annat än ont i armen, och jag hoppas det är allt jag behöver “utstå”!

pojke som småler

Ivan och Lech är och badar i havet nu – men jag stannade hemma då jag hade lite att fixa med efter några fotograferingar, och utöver det så längtade jag faktiskt efter en dag hemma 🙂 (har varit ganska slitsamt på jobbet ett tag).

pojke som skrattar och ser jätteglad ut

En sak som jag försöker – och nog har lyckats med i någon mån – bli bättre på, är att inte bara gå och vänta hela sommaren på semestern. Det är ju ganska slösigt att endast ta tillvara på några få veckor av denna underbara årstid, även om man är trött som fasen då det är supertempo på jobbet 🙂 Därför är det roligt att vår bästa-vän-familj (min syster, hennes man och barn) kommer och bor hos oss snart!

pojke som grillar i skånes djurpark

Det är en stor sorg i livet att vi bor så långt ifrån varandra (vi i Malmö, de i Örebro) – men trots det så har vi lyckats ganska så bra med att ses och bo hos varandra åtminstone en gång varje år. (Och vi när drömmar om gemensamt ägd gård eller sommarhus när vi tackar för oss i arbetslivet :)) Nu har det ju inte blivit så på ett tag, då vi verkligen isolerat oss och inte träffat några alls under pandemin. Peppen!

cool pojke i vagn med sina solbrillor
Den här coola killen kommer bland annat, although he’s older now 🙂

Tyvärr jobbar jag och Lech rätt så mycket när de är här, men jag tror ändå att det kommer bli fantastiskt! Och nu bor vi ju så stort numera så de behöver inte heller trycka in sig i Ivans lilla rum 🙂

pojke i vagn

Jag hoppas på:

Eller egentligen spelar inget av ovan roll, bara att vara med dem <3

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *