Sommarlov (för vissa)

pojke som har somnat under bordet med sin ipad

Ivi gick ut lågstadiet igår. Va? Känns som det var alldeles nyss han var ett litet troll som alltid ville vara med oss – så pass mycket alltid att han till slut somnade under soffan dagen innan julafton, för att han absolut ville vara uppe så länge som vi skulle vara det 🙂

Är man världens största special snowflake om man säger att åren går för fort? (Ja, förmodligen)

Men de gör ju det.

Ivi är inte längre det där lilla trollet – nu är han en långhårig kille som gillar fotboll och gaming, och som nyss gick ut till kiosken här i Rörsjöstaden och köpte sitt efterlängtade lördagsgodis själv. När jag smsar med honom dyker alla emojis som innehåller hjärtan upp frekvent, han älskar djur (i synnerhet katter), och har ofta något snällt eller eftertänksamt att säga. Can’t wait to see vilken sorts man han kommer att växa upp och bli.

Grattis till examen från lågstadiet, och ett välförtjänt sommarlov – världens finaste pojke!

pojke som leker med lego i sitt rum

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *