Kärlek

mikkeller kärlek öl i malmö

Idag har varit en lugn dag – det behövdes sannerligen efter den här veckan!

I onsdags var jag på min första sociala sammankomst sen pandemin kom (dock var den liten). Vi sa hej då till vår kollega som ska börja jobba på huvudkontoret istället. Vi åt supergod mat;

plantbollar med pasta och pesto

drack en öl, lyssnade på lite musik och hade quiztävling. (vilket var spännande med bara vinnarskallar i rummet, haha!)

Det var länge sen jag skrattade så mycket, eftersom att jag varit socialt isolerad så länge så har jag nästan glömt hur det känns att bara sitta och ha trevligt med folk på kvällen :). Det är det jag saknar mest nu – allt jag och Lech brukade hitta på i Malmö samt bara enkla sammankomster med kompisar (är inte superpepp på att resa så mycket längre, när jag tagit in hur stor positiv inverkan pandemin har haft på världens natur och ekosystem).

cykel vid barbershop i malmö

Utöver att det fanns ett behov av att ta det lugnt idag så verkar det tyvärr inte bli toppenväder ikväll. Jag hoppas att det blir bättre imorgon, för vi hade tänkt att promenera runt lite samt även kanske ta en tur till bokskogen och fotografera lite.

Nu tror jag dock att det är dags för ett glas rödvin och att ringa syrran!

Ha en härlig lördagkväll!

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *