Hello world!

på grand i malmö

Här är vi igen! Gör ett nytt försök med bloggen. Fy tusan vilket år. Jag är såklart inte i närheten av ensam (eller en special snowflake på något sätt)  – men allt vad den här förbannade pandemin förde med sig gjorde att jag tappade geisten helt för mycket; däribland att stanna on top of things här på hemsidan. (Utöver min egen förlust av geist har jag också haft en del IT-relaterade problem, och vi vet ju alla hur skoj det kan vara).

Slänger in en bild på mig och Lech från en härlig, pandemi-fri kväll på Grand här i Malmö. Där har vi varit många gånger genom åren, och ätit så mycket god mat! Har dock inte varit där sedan de ändrade sitt koncept, vad är det som gäller nu, ramen tror jag att jag sett? Det måste definitivt testas, när man kan gå ut med gott samvete igen. (Håll ut, det går framåt).

  

leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *